CÉGTÖRTÉNET

Az 1989-ben alapított Mederkotró Vállalkozás jelenlegi jogi formáját BÉTA-Q Kft. néven 1997-ban nyerte el.
Alapvető tevékenységi kör a homokbányászat, hidromechanizációs mederkotrás és vizépítés, melyben óriási gyakorlatot szereztünk a nehéz terepen történő kivitelezésekben.
Referencia munkáink között a szűk értelmezésben vett mederkotrástól, kezdve a dunai, tiszai, balatoni és egyéb folyami ill. tavi kikötők, a horgász és halastavak hidromechanizációs kotrása, építése, karbantartása, a víz alatti kábelfektetések (telefon - optikai kábel - villamosvezeték), víz alatti csőátvezetések (gáz- víz- szennyvíz), valamint a sodorvonalba történő víz alatti csőbevezetések (tisztított szennyvíz) kivitelezése mindegyike megtalálható.
Egyedi gépparkkunkal megoldásokat kínálunk a kezelőpadka nélküli vízelvezető csatornák karbantartására, a horgász- és halastavak vízminőség javító kotrására, valamint a halastavak - vízleeresztés nélküli - halágy készítésére is.
A gyakorlati kivitelezés mellett évek óta együttműködő, külső munkatársakkal a komplett tervezési feladatokat is ellátjuk. Teljes körű megoldást kínálunk tanulmány- és kiviteli tervek elkészítésétől a hatósági engedélyek beszerzésén át a kivitelezésben is.
Az ország különböző részein vállalkoztunk, ahol a legkisebb tavak, illetve legnagyobb kikötők karbantartásait végeztük el.
Ha nehezen megközelíthető helyen, meredek domboldalon, mocsaras terepen vagy vízen szeretne építkezni, lépjen velünk kapcsolatba, legyen Ön is elégedett megrendelőnk!


SOPRON  IBOLYA-TÓ DUNAFERR KIKÖTŐ DUNAI MELLÉKÁG DUNAFERR MOTORCSÓNAK VB VERSENYPÁLYA
DUNA-TISZA CSATORNA SZEGED MEDENCÉS KIKÖTŐ KAJÁSZÓI HALASTAVAK SZÁZHALOMBATTA dunai csőbevezetés
Mocsárjáró kotrórógép DUNAI CSŐBEVEZETÉS ADONY MELLÉKÁG REKULTIVÁCIÓ DUNAVÖLGYI FŐCSATORNA
Védgát bozótirtása DUNAI YACHT-KIKÖTŐ Szolnok, kotróhajó vízre emelése DUNA TORKOLATI KOTRÁSA


Kezdőoldal Fel